Meteen naar de inhoud

Day retreat: Inner Wisdom

‘ You never lose, you either win or learn.’

Foto: Moments By Hester

 

Op deze bijzondere dag combineren we de krachten van lichaam en geest. Yin Yoga en Soul Writing openen je ogen, je gedachten en je gevoel en nemen je mee in je ontspannen zelf. We beleven deze dag in de Kazerne Loft in Ede. Op deze prachtige locatie zul je kracht, inspiratie en verbinding vinden, zowel met jezelf als met anderen.

Vandaag staat het maken van keuzes centraal. Een belangrijk thema. Ontdek jouw fundament en hoe jouw onbewuste en onderbewuste patronen je kunnen tegenwerken of juist steunen bij het maken van lastige keuzes. Door de vele schrijf- en ontspanningsoefeningen ontdek je je mogelijkheden, kies je richting en leer je hoe je beter kunt luisteren naar je innerlijke stem.

Maaike Bogers van Met Maaike Mee en Lineke Tigelaar van Spiegel Schrijven begeleiden je deze dag. Het programma bestaat uit twee inspirerende Masterclasses over keuzes maken waarin ingrediënten van lichaamsgerichte coaching, transactionele analyse, NLP en ACT zijn verwerkt. De ochtend staat in het teken van verkennen en in de middag gaan we vooruit kijken. In beide dagdelen zijn Yin Yoga en Soul Writing een uitgebreid onderdeel van het programma. Tussen de middag kun je genieten van een verse en verantwoorde lunch. Koffie en thee zijn de hele dag beschikbaar.

Locatie: Kazerne Loft, Verbindelaarsweg 138, Ede

Datum/tijd: zaterdag 21 september 2024, van 10.00 – 16.00 uur, inclusief lunch. Kosten: 150,- per persoon inclusief btw.