Meteen naar de inhoud

Over mij

“Courage is inspiring people to move beyond fear.”
-Nelson Mandela-

Mijn naam is Lineke. Ik houd van woorden, de kracht van woorden. Ze zijn ons gereedschap om ons te verhouden tot elkaar. Maar ze helpen ons ook om onszelf te leren kennen…

Vroeger schreef ik veel. Als kind vooral fantasieverhalen, in mijn studie Theaterwetenschappen bewerkte ik toneelteksten en schreef ik essays. Ik heb zeventien jaar Nederlands gegeven op een middelbare school. Werken met kinderen en taal is fantastisch, er zijn zoveel mogelijkheden. Na een heftige tijd begon ik een paar jaar geleden dichter bij mezelf te schrijven. Over rouw en pijn, over onmetelijke diepte en mijn weg omhoog. Ik heb mogen ervaren hoe andere mensen troost vonden in mijn woorden. Dat heeft me diep geraakt.

Op dit punt in mijn leven ben ik toe aan het delen van de kracht van woorden. Vorig jaar heb ik de cursus ‘Schrijven voor coaches’ bij Schrijftuintje afgerond. Ook heb ik me verdiept in mindfulness en ACT, mooie methodes die zelfbewustzijn en innerlijke rust eenvoudig versterken.

Graag laat ik je kennismaken met het verhaal dat je bij je draagt maar waar je je niet altijd bewust van bent. Veel antwoorden op je vragen zitten al in je. Door het schrijven vinden ze een weg, jouw weg.